Fredagen kommer allt närmre

Måste säga en sak innan jag glömmer bort det... jo tittar just på Breaking news med Filip och Fredrik.. En man med benprotes i Storbritannien blev dömd till att ha fotboja. Ett misstag som gjordes va att man satte fotbojan på protesen! Riktigt smart haha!
Nu är det så att på fredag är det faktiskt dax att lyfta från Stockholm Arlanda. Har koll på allt (tror jag).
Morgondagen består av att packa, fixa alla papper som ska med och dra till Torsås för att gå till frissan.
Har nu kollat lite vad det är för temperatur i Sydney och just nu ligger det runt 15 grader. Så blir en mjukstart på värmen men det är nog ganska så bra har jag en känsla av!
Nu vet i fan om det inte blir till att sova!
Sov så gott allesammans!
Ha det! :)

Faktiskt roligt!

Hello!!
Blev en runda upp till banan ikväll... är mycket länge sedan jag var där. Det var ju Runes cup, så va tvunget med ett besök på skjutbanan. Sköt faktiskt själv och var mycket roligt! Kom till semifinal... hade 98 alla tre omgångarna med Martins jacka och Erikas bössa... så är mycket nöjd. Framför allt är jag nöjd med att jag tyckte det var roligt att skjuta igen. :D
Har idag varit borta hos Chatrin min resekamrat och bokat boende, så nu är även det avklarad. Mycket skönt! Nu är nog faktiskt allt klart innan resan, det enda som är kvar att göra är att packa. Nu närmar det sig med stormsteg hahah!!! :D'
Ha det så gutt! :)

Whiio eller vad ska man säga?! :)

Nu är det fan inte långt kvar tills man är på andra sidan jorden!! :D
Jobbade sista passet på jobbet i fredags, hade inte varit fel att jobba en vecka till eller så de slantarna hade suttit fint! Sitter just nu i Gullabo... har idag jobbat på mitt andra jobb. Ska imorgon troligen till mormor och hjälpa henne med lite smått och gott. Det är faktiskt helt sjukt vad tiden har gått fort från det att biljetterna bokades! Helt sinnessjukt kan man säga. Men nu är det faktiskt dax. Mycket trevligt... Ska skriva här på bloggen så ofta jag har tillgång till dator... och även försöka lägga in bilder på ansiktsboken va tanken.
Har fått tips från bror min på en mycket bra låt Kent-urban som Erik kallar honom!
Så här kommer denna låt då med Keith Urban! Njut gott folk!!

HAAHAAHA

Måste tacka Louise och Caroline för en mycket trevlig lördag! Måste definitivt göras om! Lyckades med ett skrapa knäet på en jäkla grej mycket dåligt! AJAJ när man vaknat upp dagen efter av att det va helt seriöst 100 grade varmt i sovrummet! Hoppade in i duschen och tänker fan det svider på benet och jajamen inte ett utan två fina skrap sår! Duktig är man allt! Har denna dag jobbat och även plockat ut det mesta från lägenheten nu återstår bara städningen usch! Så nu blir min adress Senoren inte fel det heller kan jag säga!
Det är just nu EM i korthåll i Serbien och imorgon är det dags för damjuniorerna att panga och säger LYCKA TILL!!! Heja Heja SVERIGE!!!
Kan just nu konstatera att om endast några få minuter då klockan slår 12 är det den 2:e augusti och det innebär en månad kvar tills det är dags för två gullaboblondiner att inta en plats på flyget till Australien! :D:D
Den 31:e juli va det en mycket speciell dag nämligen namnsdag för mig och Helena så grattis till oss!
Nu blir det bingen upp tidigt i morgon för att återigen fatta grepp om golvmoppen!
Ha det kanon människor där ute och dröm sött! :D

RSS 2.0