Lycka!!


Yhey

Hello
varför ändras det inte på bloggen när man har ändrat så irriterande!! Förhandsgranskar man så är det ändrat men inte om man går in på bloggen!! SÅÅ dumt!Men men det finns väl större problem här i världen så är väl inget att klaga på.Skjutbanan fick ett besök idag och va där länge... gick riktigt bra faktiskt och hade nog stor potetial till att bli ännu bättre så det var gutt! Har varit riktigt duktig idag sprungit en runda yey för mig... hihi.Imorgon ska jag hämta en klocka i kalmar som på IKEA kostar 1500:- men jag har hittat en som ska sälja sin för halva priset, lycka för mig, så jäkla snygg!!!  Kommer bild oxå!
Morgondagen består av en löprunda, gå med hundarna, hämta klockan och det finns en stor chans att skjutbanan får besök imorgon också! Nu blir det sängen är mycket sent och jag är mycket trött!!
Sov Gott!!
Ha det gott folk!

Whheeiii

Nu har jag äntligen fått en lägenhet!!! Så bra och skönt!! Trevlivt värre skulle man kunna säga!
Så har ni vägarna förbi på västra köpmannagatan i Karlskrona så kom in en sväng men inte förrän efter 1/6!!
Alla är hjärtligt välkommna!
Fint väder skulle inte vara helt fel i morgon jag vill vara ute! Så tror jag tar och beställer det tills i morgon, men jag vet inte om det blir de sa på vädret att det skulle bli lite sämre nu i helgen..
Kroppkakor har man ätit idag det var MUMSIGT.
Nu blir det nog lite slapp i soffan som gäller aldrig fel det inte. Hoppas på att Erik och Sanna fixar något musigt att äta också.
Varning för barn kollar man då på nu SÅÅÅ roligt! MOHAHAHAHAHA
Ha det gott folk! :D

Vad fasen!

Jag säger bara en sak, bilar är ett skit! Nu har mitt avgassystem lossnat och jag hittar inte det längs vägen så idiotiskt! Så det brummar så fint nu när man kör... det märks i alla fall när man kommer! Så det blir nu till att lägg apengar på ett nytt avgassystem! Finns ju roligare man kan göra med dom pengarna men vad gör man!
Idag har jag även varit på värdshuset och ätit kroppkakor det var absolut inte fel!
Imorgon 20.30 hoppas jag att alla stänger av strömmen en timme!!!! Det är ju då nämligen earth hour.. så släck era lampor, stäng av tv:n en timme det kan ni klara er utan all elektronik. Umgås med vänner och familj istället den timmen! Tänd lite ljus... och njut av tystnaden som blir när inget elektroniskt är på. Gör detta nu!!!!
Lyd mina order nu och gör detta för miljön!

Hello

Hej hej!
Nu var det läge sedan jag skrev här men har haft fullt upp. Det var ju planerat att jag skulle rapportera mycket från EM i Italien men det sket sig kan man säga... internet där var helt kasst på vårt hotell. Men men så kan det vara. Det var i alla fall en mycket rolig resa! så tackar alla för det! Skyttet kunde gått bättre men nu är det glömt och jag har gått vidare.
Nu är man i Sverige igen och har hunnit med att skjuta SM också men ska väl ta och glömma den dagen haha! Ja skratta är det man får göra åt den dagen.
Nu har korthållet börjat på riktigt för denna säsongen det tycker jag är riktigt trevligt, skjuta lite ute finally!!! :D
Har förhoppningsvis snart en lägenhet i Karlskrona!! :D Det blir riktigt nice! Äntligen känner jag över det! Nu gäller det bara att hitta ett jobb också behöver cash!!
Nu har jag även kommit på att till hösten ska jag nog ta och dra till Australien...RIKTIGT NICE!!!! Det är nu eller aldrig! Så om någon vill hänga med så bara hojta till... Det som står på schemat där är att LEVA, upptäcka ha det så in i Helvete kul!
Våren är äntligen påväg och man börjar känna hopp över att ljuset kommer och mörkret börjar lämna oss för ett par månader :). Idag blev det en promenad i det fina vädret väldigt väldigt skönt! Imorgon blir det nog till att ta en löparunda på morgonen och då statsar jag på fint väder även då, blir ju så himla mycket mer inspirerande då kan man säga.
Ikväll blev det till att kolla på nya serien Off the map och jag är helt frälst älskar den!! Vill se mer nuuuu!
Men nej då får man vänta en hel vecka till det är ju fanken också.
Så står det till med mig skulle man kunna säga...!
Nu blir det faktiskt skärpning på det här med bloggandet!!!! Nu ska jag för fan skriva haha!
Nu blir det till att sova en stund tror jag... på schemat inför imorgon står att träffa Emmelie och sen kolla två lägenheter så en riktigt trevlig dag i morgon alltså!!!
Nepp som sagt God natt gott folk och var modiga!! Moohahaha

for Satan haha det enda danskar kan säga hahah

nu var man i Danmark för en natt morgon dagen blir det till att åka till Italien riktigt trevligt! Så nu blir det till att äta riktig italiens pizza!! hoppas bi att det är riktigt mumsigt!! Nu blir det sängen eftersom att väckarklockan ringer vid 05.00 i morgon! SÅÅÅ mysigt eller inte haha men vad fan ska man göra är helt enkelt bara att gå upp och se glad ut! Nu blir det inte mer skrivande för nu blir det till att sova! ¨
Sov Gott!!
Ha det gott folk! Se upp för monster i garderoben!!! ;)

RSS 2.0