Hahahahihih

Nu blir det snart till att lära sig Italienska för engelska lär de ju inte kunna där heller i Italien landet! Haha...
På onsdag morgon lyfter planet från Danmark men redan på tisdag drar man till andra sidan bron. Trevligt trevligt att få komma till Italien!
Nu blir det faktiskt till att kolla på Oscarsgalan! Hahaha lite roligt är det allt!
Riktigt bra låt!!! :)

Brum Brum

Hello Hello!
Nu har man varit hemma ett tag men imorgon blir det att dra till Sävsjö!
Det blir då lite pang som vanligt. Det blir ett bra genrep till EM trevligt trevligt!
Nu däremot blir det nog sängen några timmar och sen lite fys träning kanske springa en runda... duktigt duktigt.
nepp tandborstning väntar!
God natt!!

Ehh jaha...

Ja då var det slut på tävlingar här dumt med tanke på att jag har skjutit som en kratta!! Emma sköt bra idag så det var givetvis riktigt roligt! Har varit och gått staden runt, nej men nästan hehe har sett en mycket fin kyrka riktigt häftigt. Finns på kort så kommer säkert hit snart. Resten av stan är ganska ful om jag ska vara ärlig, det är även vägarbeten nästan överallt och de hjälper ju precis inte till med att försköna staden direkt. Har även spenderat lite av dagen med att tjocka med lite nutella... MUMS! Sova sova sova är nog det enda vi gör haha man somnar nästan så fort man kommer till hotellrummet! Så skumt men ända så kan man sova när det väl är läggdags märkligt! Om en stund blir det till att leta efter någonstans bra och äta, så vi slipper äta på hotellet idag igen. Igår kväll var det faktiskt ganska god mat någon slags potatismos gratäng med anka!
Morgondagen består av fysträning, stan alltså lite shopping sen blir det till banan för att träna lite skytte och sen vidare till Paris för hemflygning! Så fullspäckad dag även i morgon!
Ha det gott folk!

SÅÅÅÅ BRA!! :D:D


Ils conduisent comme des fous

Ils conduisent comme des fous som då betyder de kör som dårar!!
De skulle inte få ha några körkort i detta land haha! Helt stört som de kör.. Idag på morgonen tror jag bestämt att chauffören skulle slå något tidsrekord eller något haha. Emma och jag som hade varm choklad i varsin mugg tyckte detta var helt klart fel. Det läckte för fasen åt alla håll... vi skrattade och sa oj typ 100 gånger var men han han fattade ju givetvis inte vinkeln med det. Så vad kan man då lära sig av detta ha aldrig en mugg med något drickbart speciellt inte varmt när en fransman kör... hehe man ska heller aldrig ha en fin bil här de feslta har någon repa.
Under dagens tävlingar kan man väl säga så här ... kändes såå bra men det ville sig inte riktigt ända fram men kom ialla fall till final och sköt några bra skott i finalen så får väl minnas dem istället! Nya tag imån på den fronten. Jag och Emma hade spanat in ett gym och hade bytt om och gick dit... men STÄNGT!!! Gymmet heter för helvete 24 fit eller något sånt! När man väl hade tänkt vara duktig när man är iväg. Morgondagen var öppet men just när vi skjuter så bra eller inte. Måndag däremot blir det ett riktigt grispass!!
Ikväll ska jag inte äta den super duper äckliga salladen utan något som förhoppningsvis är bättre. Alltså den var verkligen inte god jag brukar kunna äta det mesta men det gick fasen inte att äta!
Igår lovade jag bilder på banan men det kan jag tyvärr inte hålla så det får bli morgondagens projekt!
Imorgon går starten 10.15 så blir inte riktigt lika tidigt nästan sovmorgon om man jämför med dagens uppstigningstid 05.00... usch! Nu ska jag nog ta en liten tupplur innan det blir mat! Det är riktigt sova väder här regnar som attan.
Ha det gott folk!! /Elin

Eh bien

Nu sitter man då på det stora hotellrummet och ska väl snart däcka eftersom starten går av stapel imorgon klacka 08.00 och bussen från hotellet går vid 06.30!! HURAAAA säger jag bara!
Jag fattar verkligen inte franska helt enkelt men det förstår inte de flesta av fransmännen de fortsätter och ältar på på sitt attans språk.... ganska fult men men. Som man trodde så är det så att det inte finns en enda vettig kanal att glo på förutom BBC allt annat är ju givetvis på franska!! Salladen jag åt ikväll jag sätter upp en varning ät aldrig den!! Men äppelkakan var väldigt mumsig...
Imorgon blir det att ta lite bilder på banan som förhoppningsvis ska kunna komma upp här!
Kändes riktigt skönt att skjuta idag på träningen och banan är riktigt nice att skjuta på, ljuset var helt perfekt...
och med nya skott detta kan ju inte bli fel!
Dagens klädkontroll var bland det konstigaste jag har varit med om haha!!!
Och jag ska säga att det finns äckel i detta land med två var typ nära att få varsin höger idag!
Nej nu ska jag kanske avrunda mig för att gå i ide för några timmar sen upp i ottan!! Jo så får det bli...
Så jag säger God natt gott folk från franska Orleans!
Ha det!!! :D

France

Hej och hallå!
Nu är vu framme på hotellet äntligen men blir sängen nu så blir ett kort inlägg idag! Morgondagen består av träning!

Glee - One of us


NUUUUU!!

Japp nu har man ju då skaffat blogg ! Det blir nu ett tappert försök att verkligen vara seriös i detta..
Så japp nu får man väl börja då haha.
Kvällöppet med Ekdal har nu varit och det är nu tydligen en mössa som själva tofsen är gjord på blåräv. Liksom varför måste man göra det på djur helt stört. Sen att djuren plågas innan de väl dödas gör ju saken bara ännu värre. Vad jag inte förstår är varför vissa människor vill ha det på sig jag skulle få så dåligt samvete över det... jag fattar bara inte grejen med det!
Nu till roligare saker. Det blir klockan 19.00 en flygresa till Frankrike!! Hihi ska bli riktigt askul. Skjuta ska det ju då givetvis göras och det känns skitbra! Nu ska man troligen hoppa i säng om man ska orka med dagen!
Då var första inlägget avklarat!

Ha det gott folk!!

RSS 2.0