When we were beautiful!!!!

Är nu hemkommen från det tyska landet! Ganska skönt att vara hemma efter en mycket rolig resa trots det otroligt dåliga skyttet som kom från mig... men men vad fan man kan ändå inte göra mer än sitt bästa och jag har nu fått ytterligare erfarenheter som kommer till nytta någon annan gång i livet! Skjuta bra vet jag att jag kan och jag ska inget snack om det!!! ALLT är fanimej möjligt! Är kanske inte alltid lika lätt att inse det själv men man blir väl äldre av en anledning antar jag! Nya tag som gäller...  men först blir det till att fira midsommar! trevligt haha
Fick reda på av min far när jag kom hem att jag missat en dokumentär om BON JOVI... jag tänkte fan jävla helvete pip pip pip haha men den var på svt play surfade in där ikväll och insåg att men vad fan jag känner igen detta, jag har den på dvd!!! JAG = mycket glad har alltså inte missat något! Men har nu kollat på den igen och inser återigen att BON JOVI faktiskt är det bästa bandet för mig, deras musik är så jag!! Helt sjukt egentligen vad rätt musik kan göra för en människa! Hoppas verkligen att alla musiker inser vad de egentligen gör Välgörenhet haha... men är faktiskt så jag känner utan just den musiken hade jag inte varit samma person som jag är idag! Jag själv kan inte sätta ord på hur jag känner på det sättet och är så skönt att lyssna på något som passar en så! Jag klarar mig fan inte utan musik och då syftar jag ju självklart på Bon Jovis musik. Så rekommenderar starkt att se den på svt play man kan säkert sen den på andra ställen också. Är otroligt intressant att se hur egentligen en människa har skapat allt detta med hjälp av de andra bandmedlemmarna! Måste verkligen ha ett sånt driv att hela tiden orka allt han och de andra göra... att tillfredställa alla oss ute i världen. Ja bara att inse gott folk jag är fast och kommer alltid och vill alltid vara fast i BON JOVI världen!
http://svtplay.se/t/159963/bon_jovi__when_we_were_beautiful

Jag menar egentligen räcker det med att titta på detta!
Jon Bon Jovi

Nu kommer det bli sängen blev faktiskt mycket trött av att vara så djup där en stund! Hahah Sov gott alla människor och så kanske vi syns imorgon på lövmarknaden i Karlskrona! Mycket trevligt!
Hoppas på fint väder under morgon dagen även om de på tv sa att det skulle vara lite ostadigt men nej nu har jag beställt fint väder då får det faktiskt ta att bli det med!
Om jag inte skriver här mer innan midsommar så Ha en mycket trevlig midsommar!!
Nu ZZZZZZZ!! Sov så gott!


Tyskland!!

Tyskland bär det av mot imorgon! Skjuta world cup i München står på planeringen!! Roligt ska det bli!! Hoppas jag kommer ha tillgång till dator så jag kan rapportera lite under resan! Nu blir det till att packa det sista och sen sängen... tåget avgår klockan 08.35 imorgon från Emmaboda så då får man infinna sig där!
Lägenheten har jag nu ÄNTLIGEN fått!!!!Har sovit där två nätter alltid något ! Nu är jag då officiellt en Karlskrona bo! Trevligt trevligt så har ni vägarna förbi kom in så kan ni få lite fika dock endast pulverkaffe då jag inte har någon kaffekokare då jag själv tycker det är en mycket äcklig dryck hahahah.....!! Kort kommer att komma då jag har fått in allt som jag vill! Lite tavlor och lite små saker återstår att fixa!! Sen är resten klart! Trevligt som fan rent iut sagt!!
Nu måste jag ta tag i mitt liv om jag ska hinna göra allt som ska göras... sängen kommer jag nig fasen aldrig hinna lägga mig i denna natt!! HAHA men men så kan det vara!
Ha det gott everybody!!! :D

RSS 2.0