Sommar och sol

Sommaren är faktiskt snart här!! Härligt som attan! I sommar ska jag fan bli lite brun hade jag tänkt mig ska äta beta karoten så nu fan haha... Det närmar sig också även september hihi men det är skönt med en svensk sommar först så hinner man vänja sig vid lite värme och då kanske få lite färg innan man då åker på sitt livsresa! HIHIHI :D En ny bikini har blivit inhandlad inte fel alls och för ett ganska bra pris det är absolut inte fel... så har man även snart gymkort riktigt bra hittade ett sommarkort på friskis i Karlskrona.. Nu blir det till att träna lite fys när man ändå snackar om det. Sen tror jag minsann att det blir en tur ute i solen och sola lite skönt!!!

Måndag - Solig dag ändå

Då har även denna dag gått! Har hunnit med mycket smått och gott idag! Trevligt värre...
Träningen idag kändes och gick väldigt bra. Liggande gick faktiskt väldigt bra även idag sååå trevligt. Stå kändes så riktigt asbra tog stundvis så in i helvete bra.
Måste ta spruta så ska man kolla upp detta under morgon dagen inte roligt alls men men så är det.. men det är inte så farligt som det låter endast vaccin. Men sprutor är fasen inte roliga, är väl bara att göra antar jag...
Nu lockar sängen väldigt mycket så tror jag ska följa den känslan faktiskt... ska bli sköönt att sova! Det är fan så skönt att sova och sen vakna på morgonen och känna sig utvilad!!
Men blir nog först att se klart på NCIS sen sängen!
Nu säger jag tack och bock för denna dag!!
God natt och sov gott alla människor ute i världen!!!
En dag nämre resan i mitt liv hahah

Australien

JAAAAAAAAA! Nu var det äntligen klart med flygbiljetten i alla fall så den 2:e september åker jag till Australien!!!! Så då kommer jag befinna mig här någon gång under hösten hihihih
Fy faen vad kul detta kommer att bli!!! Med mig kommer jag att ha Chatrin!! Fy fan vad kul vi ka ha det! Kolla in snygga badvakter på bondi beach XD
En tripp till Nya Zeeland blir det också!! Fy fan detta är LYCKA!!!
Nu är det bara allt pappersarbete kvar hahaha visum och allt sånt tråkigt men det är det värt hehe
Morgondagen består av att skjuta testtävling i Eskilstuna så nu sitter man på hotellet och ska snart inta planläge, då starten går klockan 09.00 imorgon bitti. Så upp tidigt var ordet!!
Nu ha det så jäkla kanon alla människor!! :D

Onsdag var det idag

Denna onsdagen blev det sovmorgon som inte var tanken men men så kan det gå! Har gått en långrunda idag såå skönt... hundarna verkade nöjda med det oxå har jag en känsla av! :)
Nu ha jag skrivit på kontraktet till lägenheten!! trevligt trevligt! Ingen återvändo nu inte hehe.
Vad har man då haft för sig i dagarna?
Ja jag vet aktiskt inte har fixat massa små grejer som måste göras.. varit på banken och massa ärenden såå kul eller inte haha...
Skjutit har man ju oxå gjort.. i helgen var vi i Sävsjö på testtävling.. hade 594 i liggande och 575 i 3x20 så är väl ganska nöjd ändå.. Liggande kändes riktigt bra och kan nog bli hur bra som helst... stå kändes riktigt bra det med men tog inte som jag hade planerat riktigt men men... knä däremot kändes ganska bra oxå efter mycket om och men sen tog det ganska bra första 10 skotten sista 10 däremot är väl några skott som ska läggas på hyllan kanske..
Till helgen blir det Eskilstuna för hela slanten! 09.00 på Lördag är det startdags. :) det blir trevligt...
Kvällen ikväll består nog av att vid 21.55 glo på Off the map :D
Imorgon torsdag är en ganska bra dag vad som händer då får ni alla reda på imorgon kväll! MOHAHAHAHA!!!!!
Ha det gott folk! :D:D

RSS 2.0