Vad ska man säga egentligen?

Vad hände egentligen i Norge?! Det är helt ofattbart, det är så svårt att ta in. Det blir så mycket mer verkligt när något sånt här händer på så nära håll. Man blir otroligt berörd och så in i helvete förbannad! Men vad fan kan man göra åt det visst vi kan ha emtrem hög säkerhet överallt men vad får vi för liv då... och även om det skulle bli högre säkerhet vad nu det kan innebära så kan vi inte skydda oss från all ondska här i världen! Vill ondskan fram så gör den det på något sätt men med det menar jag självklart inte att vi ska bara lägga oss ner och låta den styra utan självfallet ska göra allt i vår makt för att så några liknande händelser ska hända! Helt jäkla sjukt är det! Alla tankar går till de drabbade i Norge men även hela det norska folket och hoppas att de ska kunna komma in i någon slags vardag så fort som möjligt. Så ta en minut av ditt liv imorgon och ägna dig åt en tyst minut för att hedra alla människor! Jag tänker inte ens nämna denna galningens namn då han inte är värd att fy någon uppmärksamhet av mig.
Amy Winehouse har tydligen gott bort i dagarna och hoppas hon nu har fått lugn och ro.
Morgondagen går åt till jobb, sen gymmet och sedan en tur till senoren.
Nu hamnade jag i soffan och roar mig med Bridget Jones dagbok, en film man faktiskt kan sen många gånger! Efter detta blir det nog en tur till sängen för att imorgon gå upp tidigt!
Tänd ett ljus för alla de offren i Norge! Satte igång tv:n i fredags kväll uppe i Eskilstuna på hotellrummet och fattar ingenting vad fan händer? Finns egentligen inte så mycket att säga mer än att beklaga sorgen till alla de drabbade!
Sov nu gott alla! Nu åter till Bridget sen sängen!
En mindre! :D
Ha det!

Nu kan man faktiskt snart ta i det!

Nu jäklar i hoppet börjar det dra ihop sig! Nu är nog allt faktiskt fixat! Mycket bra... imorgon blir det till att ta sista sprutan mindre trevligt men men är ett nödvändigt ont. Har troligen även fått lägenheten uthyrd ska endast fixa lite med lite papper och annat innan det är helt klart. Men det är skönt att det snart är löst! Om det är någon som vill köpa min snygga peguot så hojta till, skulle vara skönt att bli av med den innan jag åker! Torsdagen blir jobb och sen direkt till tåget för att åka till Eskilstuna för att skjuta SM. Ikväll blir det till att besöka sängen mycket tidigt är trött som ett as! Va hos mormor en stund efter jobbet idag, hjälpte till med att göra vinbärsgelé mycket gott. Fick även mat till imorgon så slipper laga lunch mycket trevligt! Morgondagen blir det nog ett fetpass på gymmet då dagen blev en mycket onyttig dag!
Ha det gott allesammans!

Åhhhh

Har nu hittat mitt drömhus! Är i Australien men vet dock inte vart men helt sjukt fint det huset hade ju fasen allt jag vill ha! och här kommer smakprovet
Vem kan inte tycka att detta ser hur mysigt ut som helst fy fan! Har pool, jacuzzi, damm och lite en del mark som såg otroligt fint ut men får väl bli rik först haha
men det får bli ett senare projekt ska först och främst komma dit hel och ren. Nu blir det natten under morgondagen ska det förhoppningsvis komma lite bilder från lägenheten då jaag nu har min kamera här! Mycket bra!
Sov gott alla! Så syns vi till ytterligare en dag i morgon!

Hett som pip...!

Hello gott folk hoppas ni inte har smält bort i värmen! Tror nästan jag har gjort det idag. Snart kommer det komma bilder på nya lyan måste bara hämta min kamera sen blir det foto dags. Sitter just nu i soffan efter att ha hjälpt Erik att slösa bort pengar på massa kläder och även tillbaka kommen från en runda till senoren, var helt olidligt varmt i stan fick panik så drog ut dit en runda! Är ikväll hundlös mycket tomt men lite skönt haha har dumpat de små odjuren på senoren där mor min har dem! Köpte igår mjöl och åkte sedan till mormor var tvungen att ta in kassen så andra varor va tvungna att vara i kylskåpet och satte påsen med mjöl på golvet i hallen... katten skulle sedan ha mat så stängde ut hundarna i hallen detta innebar ett mycket stort misstag!! De äter förhelvete även mjöl hur i helvete kan det vara gott eller det skiter väl dom i bara det är ätbart! HAHAH så Diasy lyckedes få en stor degklump i truten som hon inte fick bort så då fick man ju in i hennes mun och ta bort denna klump som tillsaken hör inte var liten utan mycket stor... dessa små liv hur hinner de med och orkar göra alla hyss hela tiden haha! Men kul va det ju efteråt iaf hahah! Morgondagen består av att åka till Gullabo och jobba från 12.00 sen blir det nog en runda på skjutbanan efter det! Då jag måste köra vid typ 10 imorgon blir det tyvärr en mycket lugn kväll! men nästa helg då blir det andra bullar tror jag bestämt!!
Nu blir det till att hitta något att glo på innan man slänger upp benen för natten!
Nu så säger jag Trevlig fortsättning på en mycket skön lördagskväll såhär i början av juli! :D

RSS 2.0