Växeln hallå hallå hallå!

Men sager val halla igen!

Har har faktiskt inte hant sa jatte mycket sedan sist kan jag saga. Det har varit lite regnigt sa gardagen blev det inte sa manga knop gjorda. Jo jag tvattade, mycket duktigt av mig tycker jag. Sa nu har man rena klader ocksa kanske kan vara bra bada for mig och omvarlden.
Gardagen bjod aven pa lite damp fran min sida tillsammans med en tysk spelade de mest trakiga spel som finns som finns pa min telefon och hade bara allmant damp. Tankte ett tag ga och rana casinot men det blev aldrig sa. Hade kanske varit bra annars... fatt lite fler slantar att spendera. Vi tankte gora som i Ocean's eleven. Jag hann aven med att titta pa Robin Hood med Russel Crowe. Den tycker jag ar alldeles utmarkt. Det blev efter det ett samtal till Losen och pratde en liten stund med Mormor.
Jag gick sedan och lade mig och somnade inte... trodde jag skulle frysa ihjal i natt!! Fy tusan vad kallt det va, tog pa mig tjocktroja och letade upp ett lakan till att slanga pa mig men inte fan hjalpte det. Fros som en liten barnunge i alla fall! Men men nu ar klockan 12.36 och den hemska natten ar antligen over.
Vi har bestamt oss for att leva pa nudlar resten av denna veckan, inte gott men billigt.
Ska aven saga att harom dagen fick jag et jul ryck och det blev sa att jag och Chatrin sjong julsanger for hela slanten! Allsang va det, HAHA!
Igar blev det ocksa bestamt att vi ska leta efter en bil att kopa och kora runt lite som vi vill. Hoppas vi hittar en ganska sa snart sa vi kommer har i fran, ite for att det ar daligt har pa nagot vis men skulle kanske vara kul att se lite annat nu.

Nu kan jag verkligen inte komma pa nagot mer att skriva ar inte pa tillrackligt flum humor just nu. Men ni fick i alla fall en liten rapport over vad som hander har Down Under!!

Ha det gott! 
            
                                                                /Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0