Gå på ZOO....!

06/09

Denna dag började med en tur till skatteverket för att fixa det här tax file number. Vi åkte lite fel och gick sen fel men rätt, just för en stund där tror jag båda våra hjärnor la av. Tillslut hittade vi till ia alla fall skatteverket och fick in ansökan om detta tfn. Innan vi äntligen kom iväg mot skatteverket så va vi och vände på tunnebane stationen en gång då vi insåg att det var fruktansvärt varmt med långbyxor. Sen kunde vi äntligen komma iväg, i mycket svalare kläder.

Nu drar vi till Tarronga Zoo! Åkte båt ut dit, helt fucking amazing. Så in i helvete vackert! Vi komm efter båtturen ut till Zoo och kom in bland alla dessa exotiska djur. Det finns verkligen häftiga djur! Koalan är inte bara söt utan plocka med sig hem söt! Kängrur och wallabys har vi nu sett i en himla massa former tror jag. Mycket söta även dessa! Vi har kollat på krokodiler, sälar, wombat ja allt mellan himmel och jord. Mycket fin djurpark faktiskt. Så rekommenderar verkligen att åka dit. Vi har deesutom nästan blivit påsprunga av en påfågel haha! Denna vackra fågel springer fritt i djurparken och den var länge runt oss och sprang men vägrade att ta upp sina sjärtfjädrar för oss eller den gjorde det en gång men självklart var vi inte där med kameran då! Mycket trevlig dag på Zoo blev det.

Morgondagen kommer vi troligen åka till Blue Mountains. Det ska vara mycket fint där ute med berg och vattenfall!

Nu sittre vi på macdonalds och skriver på blogg och annat för där är det gratis internet dock inte den bästa uppkopplingen men ändå internet och GRATIS! HAHA

Nu vet jag inte mer vad som händer ikväll det får tiden utvisa... klockan är nu 21.14 här!

Hoppas på att det ska gå att lägga ut bilder på facebook! Så kolla in där så kanske det snart finns en hel del bilder!

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0